HOTEL KRAISHTE

Welcome to the Hotel Kraishte

Tel: 0898 405 335
Mail: hotel_kraishte@abv.bg
Ние Ви предлагаме редица услуги, които да направят престоя Ви в Хотел Краище по-приятен и да улеснят Вашето пътуване и бизнес срещи, а именно: конферентна зала, паркинг, безплатен интернет, уютен ресторант с лятно барбекю. Хотелът предлага и редица масажи, за да бъде Вашето удоволствие пълно и незабравимо, а именно:


Класическият масаж

Oбработва цялото тяло, цели се подобряване на кръвообръщението, обмяната на веществата и общото физическо състояние на тялото.


Медицински масаж

Той ще отпусне мускулатурата, ще подобри затруднените движенията на някои части на тялото в следствие от плексити, ще премахне натрупването на соли в зони с ограничена двигателна функция и най – важното – болката при движение ще изчезне.

Ароматерапевтичен масаж.
Различните аромати оказват различно въздействие върху хората. Едни тонизират функциите на организма, други успокояват нервната система и сетивата. В някои азиатски страни ароматерапиите се използват за лечение на стрес и други психични разстройства (нервност, сприхавост и др.)
Спортен масаж.
Най – добрият метод да отпуснете мускулите след дълга и усилена тренировка.

Локален.
Този масаж е частичен. Извършва се в зони на тялото, където има проблеми, в зависимост от желанието на клиента – гръб или крайници.

Рефлексотерапия.
Всеки орган има своя проекция по повърхността на ходилата. Този вид масаж се базира на презумцията, че болестите не са местна проява, а заболяване на организма като цяло.Това прави благотворния ефект на масажа много по – широк.Чрез специални масажни движения по стъпалата се оказва въздействие на определен орган.

Масаж за бременни.
Масажът е отлично средство, чрез което една жена може да се подготви за най – важния момент в живота си – раждането. Този масаж помага на промените в тялото.
Масаж на скалп и лице.
Този тип масаж ще ви освободи от напрежението и стреса натрупан с ежедневните задължения. Забравете за изтощителните ангажименти, освободете съзнанието си, подарете си глътка спокойствие.
Детски масаж.
При деца след 7 годишна възраст появата на гръбначни изкривявания вследствие от дълго прекарване пред компютрите и на учебния стол са доста често срещани. Един от начините костната система да се формира правилно, а и целия опорнодвигателен апарат, това са масажите приложени от квалифицирани специалисти.
Share

Следвайте ни

Последна галерия